h

Blog Redactie

19 december 2008

Euroretour Ede wordt 1,5 keer zo duur

EDE - Het euroretourtje in Ede wordt anderhalf keer zo duur.
Dat stelt Gedeputeerde Staten van Gelderland voor na veel discussie over het buskaartje, waarmee passagiers de hele dag binnen Ede kunnen reizen. Het kaartje gaat 1,50 euro kosten.

Lees verder
19 december 2008

Tarief eurokaartje bus alsnog omhoog

APELDOORN - Busreizigers in Apeldoorn moeten volgend jaar waarschijnlijk alsnog meer betalen voor het eurokaartje. Vervoerder Veolia en de provincie, opdrachtgever van het busvervoer, willen het tarief voor een retourkaartje verhogen van 1 euro naar 1,50 euro.

Lees verder
16 december 2008

Op stap met de Gelderse Sportfederatie

Op donderdag 26 november ging de commissie Jeugd, Zorg en Cultuur(JZC) op bezoek bij de koning Davidschool in Ede. Hier presenteerde de Gelderse Sporfederatie haar be-fit programma.

Lees verder
10 december 2008

Naar Den Haag voor behoud geld Dieren

Dinsdag 9 december, zijn in Den Haag ruim 500 handtekeningen aangeboden aan de voorzitters van vaste kamercommissies die te maken hebben met Verkeer & Vervoer en Ruimtelijke Ordening. SP Statenlid Agnes Lewe was aanwezig bij de overhandiging.
De mensen die hun handtekening hebben gezet, wilden hiermee duidelijk maken dat het toegezegde geld om de verkeersproblemen in Dieren op te lossen (ruim 53 miljoen euro), behouden moet blijven voor Dieren. Want ook al zijn de plannen veranderd, de problemen (verkeer, geluid, vervuiling) zijn niet minder geworden.

Lees verder
28 november 2008

Boosheid over komst Bruil blijft

Persoonlijk verslag van Eric van Kaathoven, fractievoorzitter SP Gelderland

Lees verder
18 november 2008

Week van de jeugdzorg: DBC is een drieletterwoord

Statenlid Willeke Tydings ging tijdens de week van de jeugdzorg op werkbezoek. Lees hier het verslag van haar stage bij de GGZ in Nijmegen:

Lees verder
17 november 2008

Week van de jeugdzorg: De Hunnerberg

Statenlid Margriet Bleijenberg ging tijdens de week van de jeugdzorg op bezoek bij een tweetal instellingen. Lees hier het verslag van haar bezoek aan Justitile Jeugdinstelling de Hunnerberg:

Lees verder

Pagina's

U bent hier