h

Statenleden op campagne

10 september 2012

Statenleden op campagne

De leden van onze Statenfractie zitten natuurlijk niet stil tijdens de verkiezingscampagne en zijn trots lid van Team Roemer! Want ook Gelderland heeft er baat bij als Nederland kiest voor sociaal in plaats van liberaal!


Agnes Lewe is al enkele malen 's ochtends vroeg op station Nijmegen gesignaleerd met een zak vol SP-sponsjes. En zaterdag was ze met de campagnewagen op tour door Groesbeek, Malden en Wijchen.


Fractievoorzitter Eric van Kaathoven kwam meerdere zaterdagen vanuit Elst naar Nijmegen gefietst om een middagje te helpen bij de verkiezingskraam.


Statenlid Peter de Vos leidt de campagne in Doetinchem en heeft onder andere er voor gezorgd dat de borden in Doetinchem en omstreken voorzien zijn van een mooie SP-poster.


Peter Lucassen was afgelopen maand wekelijks te vinden bij de SP-kraam in Nijmegen Dukenburg en natuurlijk langs de Nijmeegse deuren.


Alex Mink's lange adem kwam goed van pas bij de verkiezingskraam in zijn woonplaats Arnhem. Plakken, ballonnen opblazen: hij is van alle markten thuis.


Fractievolger Eric van Dijk was onder andere op stap in Gelderland met SP-kamerlid en nummer 2 op de lijst Renske Leijten. (Foto: Ed van der
Schaft)


Last but not least: onze fractiemedewerker en lijstduwer Matthias van Hunnik leidt de campagne in Nijmegen.

Zie ook:

U bent hier