h

Blog Redactie

30 december 2009

Gelders 'nee' tegen helihaven

Bron: Gelderlander.nl

Lees verder
29 december 2009

Reageer op pleidooi voor afschaffen provincie

SP-fractievoorzitter, Eric van Kaathoven, schreef een opinieartikel 'Schaf de provincie maar af' dat in De Gelderlander verscheen. Het artikel staat inmiddels ook on line en u kunt uw reactie geven op de site van De Gelderlander.

Lees verder
29 december 2009

Gelderse staten tegen slibstort Lunterse Mobagat

Bron: veenendaalsekrant.nl

Lees verder
28 december 2009

Petitie voor behoud Syntus

Bron: gelderlander.nl

Lees verder
3 december 2009

ROOD: provincie moet locomotief voor de nachttrein zijn.

Woensdag 2 december hebben ROOD, jongeren in de SP en de GroenLinkse jongeren van Dwars een petitie aangeboden aan verkeerscommissie (MEZ) van Provinciale Staten van Gelderland. ROOD en Dwars willen graag dat ook Nijmegen en Arnhem worden aangesloten op het nachtnet van de NS.

Lees verder
28 november 2009

SP aanwezig bij actie tegen slibstort in Mobagat

SP-statenleden Alex Mink en Eric van Kaathoven waren vandaag aanwezig bij een actie tegen slibstort in het Barneveldse Mobagat, achter de afrit Scherpenzeel van de snelweg A30. Tweede Kamerlid Remi Poppe stelde onlangs nog schriftelijke vragen over het storten van vervuilde grond in deze plas.

Lees verder
21 november 2009

Gelderse Statenleden tegen verhoging AOW-leeftijd

In Rotterdam, Assen, Eindhoven en Deventer hebben in tienduizenden mensen gedemonstreerd tegen de kabinetsplannen om de AOW-leeftijd te verhogen. Onder hen ook leden van de Gelderse Statenfractie van de SP. Eric van Kaathoven, Agnes Lewe, Cobi van Driel en Alex Mink trokken naar Deventer om met duizende anderen te protesteren tegen de asocioale plannen van het kabinet om de AOW-leeftijd te verhogen naar 67 jaar.

Lees verder
18 november 2009

Gelderland Journaal: Eric over de begroting (VIDEO)

Om de twee weken verzorgt de provincie Gelderland op de website een journaal waarin actuele politieke en maatschappelijke onderwerpen aan bod komen. SP fractievoorzitter Eric van Kaathoven kwam aan het woord over de begroting die op 11 november is vastgesteld door provinciale Staten. Bekijk het hier...

Lees verder
18 november 2009

Vragen over baggerstort in Mobagat

De SP in de Tweede Kamer wil opheldering van minister Cramer van Milieu over de hervatting van de baggerstort in het Mobagat bij Lunteren. Het bestuur van waterschap Vallei en Eem heeft besloten de stilgelegde stort te hervatten en toe te staan dat zwaar vervuild slib in de voorheen schone zandput wordt gestort.

Lees verder
12 november 2009

Provincie dokt met tegenzin voor station

bron: De Gelderlander

Lees verder

Pagina's

U bent hier