h

Toine van Bergen volgt Akansel Kaymaz op als Statenlid

14 juni 2005

Toine van Bergen volgt Akansel Kaymaz op als Statenlid

Tijdens de vergadering van Provinciale Staten van 29 juni 2005 zal SP-er Toine van Bergen uit Nijmegen geïnstalleerd worden als statenlid. Hij neemt de plaats in van Akansel Kaymaz uit Arnhem.

Toine van Bergen

Toekomstig SP- Statenlid Toine van Bergen

De heer Kaymaz heeft aangegeven dat hij, door zijn drukke werkzaamheden, het Statenlidmaatschap niet meer naar behoren kan vervullen.

Toine van Bergen is sinds maart 2003 al fractievolger van de statenfractie. Hij is lid van de statencommissies Economie en Milieu en Ruimtelijke Ordening, en sinds korte tijd ook de commissie Verkeer en Water.

Van Bergen, ook bekend wegens zijn vele contacten met milieu- en bewonersgroepen, ziet zijn toekomst als statenlid met vertrouwen tegemoet. " Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan een verlevendiging van het debat in de Staten. Mijn doel is dat de stem van de Gelderse burger in de Statenzaal nog beter wordt gehoord"

Hetzelfde vertrouwen heeft hij in de toekomst van de Gelderse SP. " We zijn bezig met het ontwikkelen van een sterke steunfractie, waarin veel inhoudelijke dossierkennis aanwezig is. Dat biedt ook perspectief voor de Statenverkiezingen van 2007".

Meer over Toine van Bergen
Weblog Toine van Bergen

U bent hier