h

Agenten en ouderen krijgen de SP op bezoek in Nunspeet en Harderwijk

14 februari 2007

Agenten en ouderen krijgen de SP op bezoek in Nunspeet en Harderwijk

Een week lang komen kandidaat statenleden van de SP op bezoek in Nunspeet en Harderwijk. Het jongste kandidaat statenlid, Alex Mink (22 jaar, nummer 3), bijt vrijdagavond- en nacht het spits af met een werkbezoek bij de politie. Daarna volgen bezoeken aan een moskee, Stichting Welzijn Ouderen, Staatsbosbeheer en Omnia Wonen. De week wordt afgesloten met een publieke bijeenkomst in Nunspeet.

Op vrijdagavond 16 februari 2007 start Alex Mink, kandidaat (3) voor de SP bij de Statenverkiezingen, met het werkbezoek aan de Politie in Nunspeet, hij loopt dan de 'horecadienst' mee.

Op woensdag 21 februari brengt de SP 's morgens een bezoek aan de Hamadya Moskee in Nunspeet, en vervolgt het werkbezoek 's middags met een bezoek aan Stichting Welzijn Ouderen, Veluwse Heuvel 50 8070 AA Nunspeet. Marieke Veltman (nr. 4) en Henk Miedema (nr. 22) beide kandidaat voor de Gelderse Staten gaan samen met Jaap Zwaal en Kees Weggelaar van de SP-ledenwerkgroep Nunspeet Elburg bij hen op bezoek.

Op vrijdag 23 februari gaat de SP 's morgens naar Staatsbosbeheer, Locatie Zandenbos Plesmanlaan 2 8072 PT Nunspeet en 's middags naar Omnia Wonen Scheepsingel 12 3841 KS Harderwijk. De delegatie bestaat uit: Alex Mink, Marieke Veltman, Henk Miedema (allen kandidaat voor de Gelderse Staten), Jaap Zwaal en Kees Weggelaar.

Op vrijdagavond 23 februari organiseert de SP een afsluitende bijeenkomst in De Pineta, Elspeterweg 6, 8071 PA Nunspeet. Er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen onder andere over wat de provincie aan gesignaleerde problemen kan doen, welke plannen de SP heeft en wat het werkbezoek heeft opgeleverd. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom om kennis te maken met Marieke Veltman en Alex Mink in De Pineta, Elspeterweg 6, 8071 PA Nunspeet.

U bent hier