h

Gelderse verkiezingsavond in Arnhem

6 maart 2007

Gelderse verkiezingsavond in Arnhem

De campagne zit er op. En nu maar afwachten wat het oordeel van de kiezer is. De SP volgt de uitslagen in café de Kroeg, Nieuwstraat 27 in Arnhem. U bent welkom vanaf 21.00 (dan sluiten de stembussen).

Het café ligt op zo'n 5 minuten lopen van het Provinciehuis, zodat we ook uitstapjes kunnen maken naar het Provinciehuis waar onder andere TV Gelderland te gast is en alle Gelderlanders welkom zijn vanaf 20.00 uur.

Naast de presentatie van de uitslagen zijn daar interviews, debatten en muziek. Om ongeveer 23.00 uur gaan de Gelderse lijsttrekkers een laatste confrontatie met elkaar aan in het slotdebat in de Statenzaal. De zaal is dan toegankelijk voor het publiek. Het debat wordt rechtstreeks door TV Gelderland uitgezonden.

U bent hier