h

Astrid Vollebregt-de Groot geïnstalleerd als Statenlid

27 januari 2016

Astrid Vollebregt-de Groot geïnstalleerd als Statenlid

Foto: Bas Stoffelsen

Op woensdag 27 januari is Astrid Vollebregt-de Groot uit Loenen geïnstalleerd als Statenlid voor Gelderland. Astrid volgt daarmee Eric van Kaathoven op die na 9 Statenlidmaatschap de provinciale politiek verlaat. Astrid zal onder andere de portefeuille landbouw op zich nemen.

Hoewel Astrid nieuw is in de Staten brengt Astrid een enorme levenservaring met zich mee. Astrid (1948) is schrijfster en gepensioneerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Zij werkte in ambulante langdurige en forensische psychiatrische zorg. Tot 2012 was ze tevens hoofdbehandelaar in de ambulante zorg. Ook heeft Astrid jaren gewerkt met verslaafden.

Sinds mei 2015 is Astrid fractievolger en commissielid voor de Gelderse SP. Zij was algemeen bestuurslid van de SP afdeling Apeldoorn. Behalve haar activiteiten voor de SP doet zij ook vrijwilligerswerk voor kerkuilen. Ze woont met veel plezier in het Veluwse Loenen.

Reactie toevoegen

U bent hier