h

Discussieer met Gelderse politici over emancipatie

1 februari 2003

Discussieer met Gelderse politici over emancipatie

In de aanloop naar de provinciale statenverkiezingen organiseert Enzovoort, het emancipatiebureau in de provincie Gelderland, een internetdiscussie over het thema emancipatie. (Kandidaat-)statenleden van 9 politieke partijen in de provincie Gelderland, waaronder de nr. 2 van de SP, Agnes Lewe, hebben stellingen op het web gezet. Surf naar www.enzovoort.org/verkiezingen en doe mee aan de discussie.

Alle politieke partijen die meedoen aan de provinciale statenverkiezingen hebben de vraag gekregen om een stelling te poneren en u kunt met hen de discussie aangaan. Is emancipatie nog wel een issue, vraagt bijvoorbeeld de SP zich af. Enzovoort denkt van wel, maar wat zijn uw argumenten? Of heeft emancipatie alleen zin als mannen er even hard aan trekken, zoals de SP stelt? U bent bij deze van harte uitgenodigd om u in het gesprek te mengen met uw reacties, creatieve ideeën, strategieën, dilemma's en oplossingen.

In Gelderland zullen naar verwachting twaalf politieke partijen meedoen aan de provinciale statenverkiezingen op 11 maart aanstaande. Negen partijen hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. U kunt dus hier reageren op stellingen van CDA, VVD, PvdA, GroenLinks, ChristenUnie, D'66, SGP, SP en Leefbaar Gelderland

U bent hier