h

Campagnedag SP op de universiteit

25 februari 2007

Campagnedag SP op de universiteit

SP Lijsttrekker Agnes Lewe ondersteunt maandag 26 februari de SP jongeren van ROOD in hun campagne voor 7 maart. Lewe, zelf geen onbekende op de universiteit, flyert mee van 12.15 tot 13.00 uur. De jongeren gaan naast de universiteit ook diverse andere onderwijsinstellingen en studentenhuizen langs.

De SP en ROOD vinden het van groot belang dat jongeren gaan stemmen voor de verkiezingen voor provinciale staten op 7 maart. De provincie en de Eerste Kamer die misschien ver af lijken te staan van jongeren, hebben wel degelijk invloed op het dagelijks leven.

Lijsttrekker Agnes Lewe: 'De SP wil graag je betaalbaar kunt wonen, en dat geldt zeker ook voor jongeren. En dat er beter openbaar vervoer komt. Daar heb je de provincie toch echt voor nodig. En iedereen kent de problemen in de jeugdzorg. Te veel bureaucratie waardoor kinderen en jongeren met problemen niet op tijd geholpen worden. De provincie kan en moet die problemen oplossen.'

Dat politiek niet saai hoeft te zijn bewijst ROOD keer op keer. Zo zet de unieke Sponsman zijn superkrachten in voor een socialer en menselijker Gelderland.

Sponsman op het juiste spoor

U bent hier