h

Politiek café SP Rheden: in discussie met Gelderse SP en VVD kandidaten

26 februari 2007

Politiek café SP Rheden: in discussie met Gelderse SP en VVD kandidaten

De SP afdeling Rheden organiseert komende woensdag een Politiek Café in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen. Hier gaan de Gelderse kandidaten Eric van Kaathoven en Willem van Katwijk met elkaar en met de zaal in discussie.

Eric (Nijmegen) staat op nr. 2 van de SP kandidatenlijst, Willem (Velp) staat op nr. 23 van de VVD kandidatenlijst. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn milieu, openbaar vervoer, MKB en de jeugdzorg. Daarnaast zal worden gesproken over het belang van de provincie en het belang van deze verkiezingen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Lokatie: Rhederhof, Worthrhedenseweg 45, Rheden
Tijd: entree/koffie vanaf 19:30, discussie: 20:00-22:00 uur

SP afdeling Rheden

U bent hier