h

8 september: naar Den Haag!

6 september 2010

8 september: naar Den Haag!

Op 8 september overhandigen SP'ers uit Gelderland en Overijssel meer dan 3500 petities van bewoners langs de IJssellijn en Twentelijn aan de Tweede Kamercommissie voor Verkeer en Waterstaat. De SP wil hiermee protesteren tegen de plannen van de regering om tientallen goederentreinen per dag via beide spoorlijnen naar Duitsland te laten rijden. En de SP zet bussen in!

De Gelderse SP heeft de SP-bus geregeld om zo a.s. woensdag naar Den Haag te kunnen reizen. De bus vertrekt om 10:00 uur stipt vanaf station Velp. Om 12:30 zal de SP de petitie aanbieden aan de vaste Kamercommissie voor Verkeer en Waterstaat.. Vervolgens wordt van 13:00 tot 14:00 uur de problematiek van Landsdeel Oost besproken. Betrokkenen, zoals RONA en de Rhedense wethouder König, zullen dan hun bezwaren tegen de spoorplannen kenbaar maken. Om ca. 15:00 uur zal de bus huiswaarts vertrekken.

Mee naar Den Haag? Meld u aan via rheden@sp.nl of bel 06-46712613, Wanneer de bus vol is, melden we u dit uiteraard!

www.laatdegoederentreinvaren.nl

Zie ook:

U bent hier