h

SP-lijsttrekker bij uitverkochte ledendag in Arnhemse dierentuin

10 februari 2011

SP-lijsttrekker bij uitverkochte ledendag in Arnhemse dierentuin

SP-lijsttrekker Eric van Kaathoven en de top-10-kandidaten van de SP in Gelderland zijn aanstaande zondag aanwezig bij de landelijke ledendag van de SP in Burgers’ Zoo in Arnhem. De lijsttrekker gaat speeddaten met Gelderse SP-leden. Emile Roemer sluit de dag af met de lijsttrekkers af.

In Burgers’ Zoo komen 2500 SP-leden uit het hele land bijeen. Zij kunnen een dag lang genieten van de Arnhemse dierentuin en kennismaken met de provinciale verkiezingskandidaten. Daarnaast worden de SP-leden getrakteerd op cabaret en muziek.

De ledendag is zelfs twee keer uitverkocht. Vanwege overweldigende belangstelling heeft de SP besloten de voorverkoop opnieuw te openen maar ook die kaarten waren binnen de kortste keren uitverkocht. Ook uit Gelderland worden enkele honderden leden verwacht.

Het openingsprogramma van de ledendag is om 11:00 uur in het Safari Restaurant. Tussen 16:00 en 17:00 vindt daar ook de afsluiting plaats. Eric van Kaathoven is van 13:30 uur tot 14:30 uur aan het speeddaten in de Dessert.

SP houdt ledendag in Burgers Zoo

U bent hier