h

Emile Roemer in Doetinchem: "Gelderland verdient beter openbaar vervoer"

28 februari 2011

Emile Roemer in Doetinchem: "Gelderland verdient beter openbaar vervoer"

Emile Roemer heeft woensdagmiddag samen met Gelderse SP-lijsttrekker Eric van Kaathoven het actieplan voor het openbaar vervoer van de SP in Gelderland gepresenteerd. In het Openbaar Vervoer Museum kreeg Roemer het eerste exemplaar van het plan overhandigd. Daarna onthulde de SP leider een bord op station Doetichem om op ludieke wijze een aftrap te geven voor de spoorverdubbeling op de spoorlijn Arnhem-Winterswijk.

De SP wil in het actieplan 1 miljard uit trekken om te investeren in het openbaar vervoer in Gelderland. Naast verdubbeling van het spoor naar Winterswijk moet er volgens de SP ook een rechtstreekse treinverbinding komen tussen Arnhem en Apeldoorn, een tram tussen Arnhem en Nijmegen, nieuwe treinstations en een aantal nieuwe buslijnen.

Bekijk hier meer foto's in een diashow. Download het volledige actieplan hier (pdf) www.laatdeachterhoeksporen.nl Roemer onthult projectbord voor dubbelspoor in Achterhoek

U bent hier