h

SP vraagt om debat na aftreden Verdaas (update)

7 december 2012

SP vraagt om debat na aftreden Verdaas (update)

De SP fractie heeft op 6 december een verzoek ingediend voor het houden van een interpellatiedebat naar aanleiding van het aftreden van Co Verdaas. Dit debat zal op 19 december tijdens de statenvergadering gehouden worden.

Het door de SP fractie aangevraagde interpellatiedebat zal gaan over de rol van het college van Gedeputeerde Staten in de affaire Verdaas. Verdaas trad op 6 december af als staatssecretaris vanwege twijfels over zijn woonplaats en onjuiste declaraties uit de tijd dat hij gedeputeerde in Gelderland was. De SP wil weten wat de rol van het college van Gedeputeerde Staten in deze zaak is geweest en daar een politieke uitspraak over vragen.

Achtergrondinformatie:

Zie voor meer informatie over deze zaak het opiniestuk ‘Tandenborstelcontrole’ dat op 4 december op deze site gepubliceerd werd.

U bent hier