h

Nieuws uit 2003

22 december 2003

Schriftelijke vragen SP aan GS van Gelderland over Fibroned

T.a.v. dhr. J. Kamminga, voorzitter

Lees verder
21 december 2003

Provincie moet meer grip hebben op 'varkensfabrieken'

De statenfractie van de SP steunt milieugedeputeerde Aalderink volledig, nu hij op gaat treden tegen onaanvaardbare toestanden in de intensieve veehouderij.

Lees verder
17 december 2003

Jeugdzorg luidt noodklok voor lange wachtlijsten

Medewerkers van de Stichting Bureaus Jeugdzorg Gelderland waren op 17-12-2003 in grote getale naar het provinciehuis gekomen om de noodklok te luiden voor de lange wachtlijsten in de jeugdzorg. Zij zien dagelijks kinderen de dupe worden van de lange wachtlijsten en staan zelf met lege handen. Alle statenfracties toonden begrip voor de problemen.

Lees verder
17 december 2003

Provincie spreekt zich uit tegen uitzetbeleid minister

Mede op initiatief van de SP-fractie hebben Provinciale Staten zich gisteren in grote meerderheid uitgesproken tegen het uitzetbeleid van minister Verdonk. Alleen 8 leden van de VVD-fractie en het enige statenlid van de LPF stemden tegen.

Lees verder
21 november 2003

Mág het levenslied misschien?

Sinds enkele maanden worden de piratenzenders (weer) volop uit de ether gehaald. De liefhebbers van het Nederlandse levenslied kunnen dan nergens meer terecht, zenderprofielen en commercie ten spijt. De SP in Gelderland pleit voor een provinciale Nederlandstalige zender, een idee voor andere provincies?

Lees verder
12 november 2003

Piratendag in het provinciehuis

De aanhang van uit de lucht geplukte piratenzenders voerde gisteren actie voor de komst van een legale zender voor het levenslied in Gelderland. Het lijkt nog te gaan lukken ook.

Lees verder

Pagina's

U bent hier