h

Nieuws uit 2006

28 december 2006

SP feliciteert bewoners Nijmegen West met nieuwe locatie puinbreker

De SP deelt tussen Kerst en Oud en Nieuw een felicitatiepamflet uit in de Nijmeegse wijken Waterkwartier en Hees. Bewoners en milieuorganisaties aldaar hebben zich met succes verzet tegen de komst van de puinbreker op het terrein van de afvalverwerker Dar. Onlangs maakte de Dar bekend dat de puinbreker op het voormalige Hickson-terrein aan de Ambachtsweg komt.

Lees verder
27 december 2006

Een middagje met de Twellose stationsbus mee

Vorige week donderdag reisden statenkandidaten Alex Mink en Henk Miedema met de stationsbussen rondom Twello. Ondanks het comfort van de stationsbus valt er nog veel op het systeem aan te merken. Een verlaat reisverslag van een tocht op een herfstige donderdagmiddag.

Lees verder
25 december 2006

SP: provincie moet meebetalen aan onderzoek naar overkapping A12

De Stichting Duurzame A12 zet zich in voor onderzoek naar overkapping van deze weg tussen de knooppunten Waterberg en Velperbroek. Veel organisaties en ook politici zijn enthousiast over dit onderzoek en willen meebetalen. Alleen de provincie Gelderland ligt dwars. Jammer, vindt de SP. Daarom heeft ze gevraagd om een debat over deze zaak.

Lees verder
23 december 2006

SP kiest Gelderse lijsttrekker

Tijdens de regioconferentie op 20 december heeft de Gelderse SP de huidige fractievoorzitter, Agnes Lewe tot lijsttrekker voor de komende verkiezingen van provinciale staten gekozen. De leden stelden verder het verkiezingsprogramma vast en spraken zich uit voor een lijstverbinding met GroenLinks.

Lees verder
13 december 2006

Kamervragen over dienstregeling Veolia op Maaslijn

De Tweede kamerfractie van de SP wil de mening weten van de minister van Verkeer en Waterstaat over de dienstregeling van Veolia op de Maaslijn tussen Nijmegen en Roermond

Lees verder
11 december 2006

De SP en Regiorail Stedendriehoek: wat vinden wij ervan?

Wat is de mening van de SP over Regiorail Stedendriehoek én hoe zou het beter kunnen?

Lees verder

Pagina's

U bent hier